VDK Nederland

VDK Nederland BV is importeur van VDK Waste Systems: kraakpers-opbouwen met bijbehorende containerbeladingen. 

VDK Nederland biedt hoogwaardige producten aan, begeleid met goede operationele én technische ondersteuning. Elke aflevering wordt begeleid door een technisch specialist. Uw product en het gebruik hiervan staat hierbij 100% centraal.

De hoofdvestiging in Nijmegen wordt ondersteund door een landelijk netwerk van service partners.  Zorgvuldig uitgekozen en getrainde werkplaatsen die het VDK Erkend Reparateurschap hebben verdiend. Met daarnaast een mobiele reparatieservice biedt VDK ook snelle service onderweg. Uw materiaal blijft hiermee maximaal inzetbaar.

De producten van VDK zijn robuust, gebruiksvriendelijk, breed toepasbaar en betrouwbaar. VDK kraakperswagens onderscheiden zich door hun lage TCO. In combinatie met het lage geluidsvolume, lange technische standtijden en de standaard geleverde veiligheidsmaatregelen is een VDK een verantwoorde keuze.

VDK wordt geproduceerd in België door het familiebedrijf MOL CY. De productie vindt volledig plaats in eigen fabriek in Staden. 

Een VDK Kraakperssysteem kan worden geleverd op elk gewenst chassis.

Nog niet overtuigd? Maak dan een afspraak voor inzet van ons demovoertuig. U krijgt één week de beschikking over een VDK kraakperswagen. Onze verkoper vertelt u er graag meer over.

text-image-1